Prohlášení o ochraně osobních dat

 Firma AB PROFI s.r.o., jako provozovatel serveru www.abprofi.cz, se zavazuje k níže uvedenému: 

Respektujeme vaše soukromí. Abychom vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Tato data chráníme před zneužitím. Dodržování zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací.

 

Údaje, které zadáváte při registraci

 Jako zákazník musíte při vaší registraci uvést následující údaje. Jste-li fyzická osoba, jsou to : 
  • Jméno a příjmení
  • Úplná poštovní adresa
  • Telefonické, popřípadě faxové spojení 
 Tyto informace jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.
 Požadujete-li doručování objednávek na jinou adresu, než je výše uvedená, můžete uvést ještě alternativní adresu dodání.
 

Nakupujete-li jako právnická osoba, měl(a) byste uvést také následující údaje o firmě:

Název společnosti

 

DIČ

Úplnou poštovní adresu 

Telefonické, případně faxové spojení

Tyto údaje nám umožní provést nezbytné účetní operace, vyhotovit daňový doklad, popřípadě identifikovat vaši platbu učiněnou bankovním převodem.

 

Údaje o vaší činnosti

Údaje o Vašich nákupech (jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, vyřizování reklamací a podobně) jsou ukládány v bezpečné databázi a nejsou poskytovány třetím stranám.
 

Zneaktivnění vaší registrace a výmaz Vašeho emailu z rozesílací databáze

 Pokud se rozhodnete a budete chtít zrušit Vaši registraci, stačí když nám zavoláte na jakýkoliv telefonní kontakt nebo napíšete na email info@abprofi.cz. Vaše registrace bude zneaktivněna. Pokud se rozhodnete a budete chtít vymazat Váš email z naší rozesílací databáze, můžete jeho vymazání provést sami a to kliknutím na příslušný odkaz ve spodní části každého informačního emailu. Nebo nám celou zprávu přepošlete a napište, který email chcete vymazat. O vymazání emailu budete informováni.
 

Poskytování vašich osobních údajů třetím osobám.

 Vaše osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována žádným subjektům.
 

Shrnutí

Server www.abprofi.cz si váží vaší důvěry a chrání vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Toto zpracování a shromažďování osobních údajů může být ze strany prodávajícího v budoucnu použito za účelem případné nabídky obchodu a služeb zákazníkovi. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv dle § 21 zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Poskytnutí osobních údajů je ze strany subjektu údajů dobrovolné, nicméně jejich sdělením je podmíněno uzavření kupní smlouvy či jiného závazku.
 

Váš souhlas

 Používáním internetového obchodu www.abprofi.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel na těchto stránkách publikovány, takže budete mít možnost se o nich dozvědět.
 
zpět
Vaše IP adresa je: 54.224.164.166
Copyright © 2017 AB Profi s.r.o.. Powered by Zen Cart